Dyrlægebrevkassen

Forsikringer til dyr

Når uheldet er ude

En forsikring kan dække de udgifter du har til dyrlægeregningen, hvis dit kæledyr kommer til skade.

Det kan hurtigt blive dyrt, når der både skal tages prøver, laves røntgen, og meget mere, hvis dit kæledyr kommer til skade. Der kan en forsikring hjælpe, så du ikke skal betale for regningen, eller kun dele af den.

Forsikringen klarer pind i munden på Røver

Forsikringer til dyr

Her hos Curapet har vi gode erfaringer med både Dyrekassen og Agria.

Hos Dyrlaegen.nu/forsikringsoversigt/ har de lavet en oversigt over forsikringer, så du nemt kan sammenligne, og vælge mellem de forskellige kæledyrstyper.

 

 

Få styr på dine udgifter til kæledyr

Hos Curapet har priserne stort set været uforandret de sidste mange år, men derfor kan det hurtigt løbe op, når kæledyrene skal under behandling.

Der er nogle muligheder for at styre udgifterne til dit kæledyr:

  • Dyrenes Sundhedsplan: du kan lave et abonnement på løbende vedligehold af dit/dine kæledyr, der inkluderer dyrlægebesøg og vaccination, hjertelungeormsundersøgelse, 20% rabat på visse operationer og dyrlægefoder, negleklip, recepter, og rådgivning.
  • Forsikringer: sundhedsplanen dækker de omkostninger der er planlagte, men hvis uheldet er ude, skal der en forsikring til, der kan dække hele eller dele af dyrlægeregningen.
  • Dyrlægekonto: Hvis du ikke er forsikret, har du mulighed for at oprette en dyrlægekonto, hvor du kan afbetale dyrlægeregningen i rater.

Det er vigtigt med en god hundeforsikring

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

Laserbehandling af kæledyr

Har du et spørgsmål om dit kæledyr?

Hvis du har spørgsmål om dit kæledyr, kan du prøve at bruge Dyrlægebrevkassen, her er svar på de mest almindelige spørgsmål, og meget mere.

Hvis du har behov for at stille spørgsmål om dit kæledyr, kan du købe en onlinekonsultation.

En del konsultationer omhandler spørgsmål til vores kæledyr, der kan besvares via mail efter grundig beskrivelse af problemet.

En online konsultation er vejledende og kan ikke erstatte undersøgelse af dyret hos en dyrlæge hvis dyret er sygt.

Det kan være spørgsmål om pasning, pleje, adfærd, hud, tænder, vaccinationer, fodring, gigt mv.

Hvis du er kunde hos os, eller vil være kunde hos os, kan du ringe og spørge den vagthavende dyrlæge mellem 7 og 9 på 4541 1900. I den øvrige åbningstid kan du ringe og bestille tid til konsultation.

Dyrlægens Butik

Kurv

Akut skadestue
Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.