fbpx

Om Curapet Holte

Dyrehospital og dyreklinik

Dyrlægehuset i Holte er en lille hyggelig klinik som er beliggende på en stille villavej i Holtes paradiskvarter. Vi gør en dyd ud af at fremstå hjemmelig og hyggelig, for at dig og dit kæledyr kan føle sig godt tilpas.

Men på trods af vores lille størrelse og hyggelige udseenden, er vi veludstyret til at udføre alt fra små generelle tjek, til større kirurgiske behandlinger.

Dyrlægerne har op til 25 års erfaring med sygdomme hos kæledyr.

Tlf. 45 41 19 00
[email protected]

Om Dyrlægehuset i Holte

Behandlinger

Hos Dyrlægehuset i Holte behandler vi hunde, katte, marsvin, kaniner og fugle samt alle andre mindre kæledyr. Vi tilbyder blandt andet:

Curapet Holte historie

I 2001 åbnede klinikken på Hanne Nielsens Vej som Dyrlægehuset i Holte, og søgningen til klinikken har været utrolig stor. I dag arbejder vi 3 dyrlæger og 5 sygeplejersker sammen i hverdagen.

I 2004 blev vi godkendt af Den Danske Dyrlægeforening til at uddanne veterinærsygeplejersker, og det vil vi meget gerne gøre de næste mange år, da der er stor mangel på dem i de danske dyreklinikker

I 2020 er vi flyttet til større lokaler på Øverødvej 255, 2840 Holte, med 3 konsultationer, eget laboratoreum og røngten afdeling, samt to operationsstuer. Vi har afdeling til opvågning, og gode personalefaciliteter.

Du er altid velkommen til at komme forbi og få en rundvisning, og en snak om dit kæledyr. Det kan være en fordel at aftale tid i forvejen, på tlf.: Tlf. 45 41 19 00 eller skriv til os på: [email protected]

En dag i Dyrlægehuset i Holte/Curapet Holte

Har du spørgsmål til produkter, kan du ringe til os på Tlf. 45 41 19 00

 

Har du spørgsmål om dit kæledyr, er du velkommen til at spørge os på Facebook

Ideologi

Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små.

Læs mere om vores ideologi

Faglig interesse

Ortopædi, hudproblemer, akupunktur, exotics, katte sygdomme og adfærdsproblemer hos katte.

Specialviden

Veterinær akupunktur, guldimplantationer, krybdyr og exotics

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

En dag i Dyrlægehuset i Holte - video

Dyrlægehuset i Holte

Dyrlægehuset indeholder venteværelse, kontor og konsultations rum. Vi har en operationsstue, en røntgen- og laboratorie-afdeling samt et hospitaliserings- eller indlæggelses-afsnit. Du er altid velkommen til at se faciliteterne. Tlf. 45 41 19 00 [email protected]

Klinikken er udstyret således, at vi udover sundhedseftersyn og vaccinationer kan foretage medicinske undersøgelser samt tilbyde generel kirurgi, tandrensning og tandpolering, røntgenoptagelser, behandling af knogle/led skader, laboratorieundersøgelser, blodanalyser, guldimplantationer for gigt og akupunktur, blot for at nævne enkelte behandlings- og undersøgelses-muligheder.
Kæledyr, som skal igennem en stor operation, bedøves som mennesker med narkosegasser, idet vi anser denne metode for at være den mest skånsomme for patienten. Igennem hele proceduren overvåges patienten af en medhjælper eller dyresygeplejerske. Hvis patienten har været igennem en stor operation eller har brug for intensiv skadestuebehandling, kan det være nødvendigt med en indlæggelse. I sådanne tilfælde opfordrer vi til, at patienten får besøg af sin familie for at øge det psykiske velværd.
Indlæggelse foregår i varme, trygge omgivelser med overvågning. Klinikkens store digitalvægt gør det muligt at udregne dosis på orme- og loppemidler helt korrekt samt at holde øje med dyrets vægt, og I er altid velkomne til at kigge forbi til en vejning.
Sygebesøg kan aftales. Der er dog tilfælde, hvor vi mener, at kunne give den bedste behandling på klinikken, for eksempel hvis dyret er sygt eller kommet til skade, således at der er brug for ilt, røntgenundersøgelser eller væskebehandling. Mange ønsker, at deres elskede dyrs sidste rejse skal ske fra hjemmet, hvor de føler sig trygge og er omgivet af deres familie. Det ønske opfylder vi naturligvis gerne.

Dyrlægebrevkassen

WWW.DYRLAEGEBREVKASSEN.DK
er DYRLÆGEHUSETS hjemmeside til rådgivning og her er du velkommen til at stille spørgsmål om dyr og kan i øvrigt læse nyheder og artikler om dyr.

Dyrlægens butik

WWW.DYRLAEGENSBUTIK.DK
er DYRLÆGEHUSETS hjemmeside hvor du kan bestille foder og andet hvis du ønsker at få det sendt hjem i stedet for at hente det selv i en af butikkerne.

Dyrlægens Butik

Tilbud og gode råd til dit kæledyr

Få vores tilbud hver måned, med gode råd til pleje og pasning af dit kæledyr.

Så er du tilmeldt, tak, du får en mail som du skal bekræfte, så vi er sikre på du har skrevet rigtigt.