Om CuraPet Dyrehospital

CuraPet Dyrehospital ligger på Øverødvej 255 i Gl. Holte, lige op ad golfklubben, og tæt på motorvejen.

Vi gør en dyd ud af at fremstå hjemmelig og hyggelig, for at dig og dit kæledyr kan føle sig godt tilpas.

Dyrehospitalet består af modtagelse og reception, 3 konsultationer, 2 operationsstuer og eget laboratorium.

Vi er veludstyret til at udføre alt fra små generelle tjek, til større kirurgiske behandlinger.

Dyrlægerne har op til 31 års erfaring med sygdomme hos kæledyr.

Tlf. 45 41 19 00
[email protected]

Curapet - Dyrehospital - Øverødvej 255, Holte

Er du min nye familie?

Er du klar til at give en hjemløs
hund et nyt hjem?
Læs mere

Behandlinger

Hos CuraPet behandler vi hunde, katte, marsvin, kaniner og fugle samt alle andre mindre kæledyr. Vi tilbyder blandt andet:

CuraPet facaden med Rolf Sørensen og hans labrador
CuraPet Dyrehospital reception med Ingelise bag skranken

CuraPet Dyrehospital historie

I 2001 åbnede klinikken på Hanne Nielsens Vej som Dyrlægehuset i Holte, og tilslutningen til klinikken har været utrolig stor.

I 2004 blev vi godkendt af Den Danske Dyrlægeforening til at uddanne veterinærsygeplejersker, og det vil vi meget gerne gøre de næste mange år, da der er stor mangel på dem i de danske dyreklinikker

I 2020 flyttede vi til større lokaler på Øverødvej 255, 2840 Holte, med 3 konsultationer, eget laboratoreum og røngten afdeling, samt to operationsstuer. Vi har afdeling til opvågning, og gode personalefaciliteter.

Samtidig blev vi til CuraPet Dyrehospital og CuraPet Nærum

Du er altid velkommen til at komme forbi og få en rundvisning, og en snak om dit kæledyr. Det kan være en fordel at aftale tid i forvejen, på tlf.: Tlf. 45 41 19 00 eller skriv til os på: [email protected]

En dag i CuraPet Dyrehospital i Holte

Optagelse fra CuraPet.

CuraPet Dyrehospital

Vi er en helt igennem dansk virksomhed, ejet og drevet af danske dyrlæger.

Vi er uafhængige af udenlandske kapitalkæder og multinationale firmaer, hvilket i dagens Danmark er en sjælenhed.

Ingen dikterer vores prissætning og vi arbejder med hjertet, ud fra den forudsætning, at alle skal have råd til at have raske dyr.

Vi er taknemmelige for, at vores mange søde klienter bakker op om os, så der fortsat kan være uafhængige Dyrehospitaler i Danmark.

Har du et spørgsmål om dit kæledyr?

Hvis du har spørgsmål om dit kæledyr, kan du prøve at bruge Dyrlægebrevkassen, her er svar på de mest almindelige spørgsmål, og meget mere.

Hvis du har behov for at stille spørgsmål om dit kæledyr, kan du købe en onlinekonsultation.

En del konsultationer omhandler spørgsmål til vores kæledyr, der kan besvares via mail efter grundig beskrivelse af problemet.

En online konsultation er vejledende og kan ikke erstatte undersøgelse af dyret hos en dyrlæge hvis dyret er sygt.

Det kan være spørgsmål om pasning, pleje, adfærd, hud, tænder, vaccinationer, fodring, gigt mv.

Hvis du er kunde hos os, eller vil være kunde hos os, kan du ringe og spørge den vagthavende dyrlæge mellem 7 og 9 på 4541 1900. I den øvrige åbningstid kan du ringe og bestille tid til konsultation.

Ideologi

Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små.

Læs mere om vores ideologi

Faglig interesse

Ortopædi, hudproblemer, akupunktur, exotics, katte sygdomme og adfærdsproblemer hos katte.

Specialviden

Veterinær akupunktur, guldimplantationer, krybdyr og exotics

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

Laserbehandling af kæledyr

CuraPet

Dyrehospitalet indeholder venteværelse, kontor og konsultations rum. Vi har en operationsstue, en røntgen- og laboratorie-afdeling samt et hospitaliserings- eller indlæggelses-afsnit. Du er altid velkommen til at se faciliteterne. Tlf. 45 41 19 00 [email protected]

Klinikken er udstyret således, at vi udover sundhedseftersyn og vaccinationer kan foretage medicinske undersøgelser samt tilbyde generel kirurgi, tandrensning og tandpolering, røntgenoptagelser, behandling af knogle/led skader, laboratorieundersøgelser, blodanalyser, guldimplantationer for gigt og akupunktur, blot for at nævne enkelte behandlings- og undersøgelses-muligheder.

Kæledyr, som skal igennem en stor operation, bedøves som mennesker med narkosegasser, idet vi anser denne metode for at være den mest skånsomme for patienten. Igennem hele proceduren overvåges patienten af en medhjælper eller dyresygeplejerske. Hvis patienten har været igennem en stor operation eller har brug for intensiv skadestuebehandling, kan det være nødvendigt med en indlæggelse. I sådanne tilfælde opfordrer vi til, at patienten får besøg af sin familie for at øge det psykiske velværd.
Indlæggelse foregår i varme, trygge omgivelser med overvågning. Klinikkens store digitalvægt gør det muligt at udregne dosis på orme- og loppemidler helt korrekt samt at holde øje med dyrets vægt, og I er altid velkomne til at kigge forbi til en vejning.
Sygebesøg kan aftales. Der er dog tilfælde, hvor vi mener, at kunne give den bedste behandling på klinikken, for eksempel hvis dyret er sygt eller kommet til skade, således at der er brug for ilt, røntgenundersøgelser eller væskebehandling. Mange ønsker, at deres elskede dyrs sidste rejse skal ske fra hjemmet, hvor de føler sig trygge og er omgivet af deres familie. Det ønske opfylder vi naturligvis gerne.

Dyrlægebrevkassen

WWW.DYRLAEGEBREVKASSEN.DK
er DYRLÆGEHUSETS hjemmeside til rådgivning og her er du velkommen til at stille spørgsmål om dyr og kan i øvrigt læse nyheder og artikler om dyr.

Dyrlægens butik

WWW.DYRLAEGENSBUTIK.DK
er DYRLÆGEHUSETS hjemmeside hvor du kan bestille foder og andet hvis du ønsker at få det sendt hjem i stedet for at hente det selv i en af butikkerne.

Dyrlægens Butik

Åbningstider

Mandag 07:30 - 17:00
Tirsdag 07:30 - 17:00
Onsdag 07:30 - 17:00
Torsdag 07:30 - 17:00
Fredag 07:30 - 17:00
Lørdag 8:00 - 12:00
(fodersalg, emergency & convience)
Søndag LUKKET
Bestil tid: 45 41 19 00

Kurv

dankort

Akut skadestue
Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.