Specifik CRW. Dyrlægens vådfoder til vægttab hos hunde 6 x 300 g

1.212,00 kr.

SPECIFIC™ Weight Reduction. Reduceret energiindhold, Reduceret fedtindhold, Forhøjet fiberindhold (opløselige og uopløselige fibre)

EAN: N/A Varenummer SKU00144 Kategori

Beskrivelse

SPECIFIC™ Weight Reduction

  • Reduceret  energiindhold
  • Reduceret fedtindhold
  • Forhøjet fiberindhold (opløselige og uopløselige fibre)
  • Let forhøjet indhold af mineraler og fedtopløselige vitaminer

SPECIFIC™ Weight Reduction er en meget lækker, komplet diæt, som har et højt indhold af fibre og et lavt indhold af energi. På trods af det reducerede indhold af energi garanterer sammensætningen, at din hund får alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som den har behov for.

Da disse diæter er udviklet til at dække specielle behov hos hunden, kan SPECIFIC™ Weight Reduction udelukkende købes hos dyrlæger, og diæterne skal bruges i samråd med dyrlægen. Med mindre dyrlægen giver anden anvisning, bør SPECIFIC™ Weight Reduction være hundens eneste ernæring.

Detaljer

Behandling af overvægtige hunde er baseret på at give dem et foder, der tilfører dem mindre energi, end de forbruger. Som en rettesnor anbefales det, at hunden får 60% af den mængde energi, som dens vægt berettiger til. Det reducerede indhold af fedt og det øgede indhold af  fibre i SPECIFIC™ Weight Reduction er med til at reducere energiindholdet pr. 100 g foder. Dette betyder, at man kan fodre hunden med en relativt stor mængde foder, og samtidig sikres det, at hunden opnår en tilfredsstillende mæthedsfornemmelse. For at kompensere for det reducerede fedtindhold er indholdet af mineraler og fedtopløselige vitaminer i SPECIFIC™ Weight Reduction let forhøjet.

For det succesfulde resultat af en slankekur er det vigtigt, at du som hundens ejer er motiveret, og at hunden udelukkende fodres med den foreskrevne mængde SPECIFIC™ Weight Reduction. Det vil normalt vare nogle måneder at nå ned på den ønskede vægt. Ud over diæten er motion en vigtig faktor i slankekuren.

Når den ønskede vægt er opnået, anbefales det, at man bibeholder slankefoderet i en periode på minimum nogle uger for at give hundens metabolisme mulighed for at tilpasse sig det lavere daglige energiniveau. Derefter kan hunden over nogle dage skiftes over på SPECIFIC™ Adult. Når den ønskede vægt er nået, er det vigtigt at fortsætte med at veje hunden regelmæssigt og justere fodermængden, hvis det er nødvendigt.

Ingredienser:

Korn • Fisk og fiskeprodukter • Cellulosepulver • Vegetabilsk proteinekstrakt • Hydrolyseret svineprotein • Roefiber • Gær • Mineraler • Plantago psyllium husk • L-carnitin

 

Yderligere information

Vægt 1,8 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik CRW. Dyrlægens vådfoder til vægttab hos hunde 6 x 300 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.