fbpx

Nærum dyreklinik

NÆRUM DYREKLINIK kan forestå ambulante medicinske behandlinger og mindre kirurgiske opgaver.

Ved større opgaver benyttes Dyrlægehuset I Holte.  

DYRLÆGEHUSET i Holte indeholder udover venteværelse, kontor og konsultations rum, en operationsstue, en røntgen- og laboratorie-afdeling samt et hospitaliserings- eller indlæggelses-afsnit.

Nærum Dyreklinik
Du er altid velkommen til at se faciliteterne. Klinikken er udstyret således, at vi udover sundhedseftersyn og vaccinationer kan foretage medicinske undersøgelser samt tilbyde generel kirurgi, tandrensning og tandpolering, røntgenoptagelser, behandling af knogle/led skader, laboratorieundersøgelser, blodanalyser, guldimplantationer for gigt og akupunktur, blot for at nævne enkelte behandlings- og undersøgelses-muligheder.

Har du spørgsmål om dit kæledyr, er du velkommen til at spørge os på Facebook

Er du klient hos Dyrlægehuset i Holte eller Nærum dyreklinik, er du velkommen til at ringe til os på Tlf. 45 41 19 00 og få svar på dine spørgsmål, eller bestille tid til en konsultation.

Kæledyr, som skal igennem en stor operation, bedøves som mennesker med narkosegasser, idet vi anser denne metode for at være den mest skånsomme for patienten.

Igennem hele proceduren overvåges patienten af en medhjælper eller dyresygeplejerske. Hvis patienten har været igennem en stor operation eller har brug for intensiv skadestuebehandling, kan det være nødvendigt med en indlæggelse. I sådanne tilfælde opfordrer vi til, at patienten får besøg af sin familie for at øge det psykiske velværd.

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

En dag i Dyrlægehuset i Holte - video

Indlæggelse foregår i varme, trygge omgivelser med overvågning. Klinikkens store digitalvægt gør det muligt at udregne dosis på orme- og loppemidler helt korrekt samt at holde øje med dyrets vægt, og I er altid velkomne til at kigge forbi til en vejning.
Sygebesøg kan aftales. Der er dog tilfælde, hvor vi mener, at kunne give den bedste behandling på klinikken, for eksempel hvis dyret er sygt eller kommet til skade, således at der er brug for ilt, røntgenundersøgelser eller væskebehandling.

Mange ønsker, at deres elskede dyrs sidste rejse skal ske fra hjemmet, hvor de føler sig trygge og er omgivet af deres familie. Det ønske opfylder vi naturligvis gerne.

Produkter i Dyrlægens Butik

Dyrlægens Butik - kurv

Åbningstider

Mandag 09:30 - 17:00
Tirsdag til torsdag er dyrlægen i klinikken i Holte
Fredag 09:30 - 17:00
Lørdag LUKKET
Søndag LUKKET
Bestil tid: 45 41 19 00

Kurv

Akut skadestue

Tilbud og gode råd til dit kæledyr

Få vores tilbud hver måned, med gode råd til pleje og pasning af dit kæledyr.

Så er du tilmeldt, tak, du får en mail som du skal bekræfte, så vi er sikre på du har skrevet rigtigt.