CuraPet Nærum

CURAPET NÆRUM DYREKLINIK kan forestå ambulante medicinske behandlinger og mindre kirurgiske opgaver.

Ved større opgaver benyttes CuraPet Dyrehospital.

CuraPet Dyrehospital i Holte indeholder udover venteværelse med reception, 3 konsultations rum, 2 operationsstuer, en røntgen- og laboratorie-afdeling samt et hospitaliserings- eller indlæggelses-afsnit.

Dyrlæge Marina
Du er altid velkommen til at se faciliteterne. Klinikken er udstyret således, at vi udover sundhedseftersyn og vaccinationer kan foretage medicinske undersøgelser samt tilbyde generel kirurgi, tandrensning og tandpolering, røntgenoptagelser, behandling af knogle/led skader, laboratorieundersøgelser, blodanalyser, guldimplantationer for gigt og akupunktur, blot for at nævne enkelte behandlings- og undersøgelses-muligheder.

Har du et spørgsmål om dit kæledyr?

Hvis du har spørgsmål om dit kæledyr, kan du prøve at bruge Dyrlægebrevkassen, her er svar på de mest almindelige spørgsmål, og meget mere.

Hvis du har behov for at stille spørgsmål om dit kæledyr, kan du købe en onlinekonsultation.

En del konsultationer omhandler spørgsmål til vores kæledyr, der kan besvares via mail efter grundig beskrivelse af problemet.

En online konsultation er vejledende og kan ikke erstatte undersøgelse af dyret hos en dyrlæge hvis dyret er sygt.

Det kan være spørgsmål om pasning, pleje, adfærd, hud, tænder, vaccinationer, fodring, gigt mv.

Hvis du er kunde hos os, eller vil være kunde hos os, kan du ringe og spørge den vagthavende dyrlæge mellem 7 og 9 på 4541 1900. I den øvrige åbningstid kan du ringe og bestille tid til konsultation.
Nærum Dyreklinik
Mariane i CuraPet Nærum undersøger marsvin
Kæledyr, som skal igennem en stor operation, bedøves som mennesker med narkosegasser, idet vi anser denne metode for at være den mest skånsomme for patienten.

Igennem hele proceduren overvåges patienten af en medhjælper eller dyresygeplejerske. Hvis patienten har været igennem en stor operation eller har brug for intensiv skadestuebehandling, kan det være nødvendigt med en indlæggelse. I sådanne tilfælde opfordrer vi til, at patienten får besøg af sin familie for at øge det psykiske velværd.

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

Laserbehandling af kæledyr

Indlæggelse foregår i varme, trygge omgivelser med overvågning. Klinikkens store digitalvægt gør det muligt at udregne dosis på orme- og loppemidler helt korrekt samt at holde øje med dyrets vægt, og I er altid velkomne til at kigge forbi til en vejning.
Sygebesøg kan aftales. Der er dog tilfælde, hvor vi mener, at kunne give den bedste behandling på klinikken, for eksempel hvis dyret er sygt eller kommet til skade, således at der er brug for ilt, røntgenundersøgelser eller væskebehandling.

Mange ønsker, at deres elskede dyrs sidste rejse skal ske fra hjemmet, hvor de føler sig trygge og er omgivet af deres familie. Det ønske opfylder vi naturligvis gerne.

Produkter i Dyrlægens Butik

Dyrlægens Butik - kurv

Åbningstider

Mandag 14:30 - 17:00
Tirsdag LUKKET
Onsdag 14:30 - 17:00
Torsdag LUKKET
Fredag 08:00 - 10:00
Lørdag LUKKET
Søndag LUKKET

Tirsdag og torsdag er dyrlægen i CuraPet Dyrehospital Holte

Bestil tid: 45 41 19 00

Kurv

Akut skadestue
Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.