Fodring af kæledyr

Dyrlægen anbefaler det bedste foder

“Du er hvad du spiser” og det er din hund også. En ordentlig kost kan forebygge sygdomme og holde dyrene sunde, glade og raske.

Igennem hele livet ændres dyrenes behov. De bliver teenagere på et år, derefter voksne og midaldrende/gamle efter fem til seks år. Foderet skal følge med hele tiden og tilpasse sig de skiftende behov.

Dyrlægen anbefaler fodring af kæledyr
Fodring kan indgå i en decideret behandling. Diæter med lavt saltindhold til hjertepatienter, diæter med lavt proteinindhold til nyrepatienter, diæter ved allergisygdomme og tandproblemer for at nævne nogle eksempler.

I 50 år har Hills dyrlæger forsket i foder, således findes der nu en lang række produkter så det enkelte dyrs behov igennem hele livet kan opfyldes.

Har du spørgsmål til produkter, kan du ringe til os på Tlf. 45 41 19 00

Har du spørgsmål om dit kæledyr, er du velkommen til at spørge os på Facebook

Det bedste dyrefoder

Vi anser VetPro, Hill’s Prescription Diet, Royal Canin og Specific Diet for at være de allerbedste og fodrer derfor vores egne dyr på dette foder, – bedre anbefaling kan vi ikke give. Vi udarbejder gerne en sygdomsforebyggende kostplan, som er afpasset hundens eller kattens alder, vægt, aktivitetsniveau og helbredstilstand.

Jeg bliver tit spurgt, hvordan man kan se om et foder er godt og hvorfor der er så stor prisforskel på de forskellige typer af foder. Fra kr. 200 til kr. 500 for 15 kg hundemad eksempelvis.

Til det kan vi svare, at pris og kvalitet hænger sammen – jo finere råvare jo højere pris – jo bedre hunden eller katten udnytter sin mad, jo højere pris.

Kattemad på dåse indeholder eksempelvis 70% vand, og da du betaler for en vis mængde, er det ret dyrt vand.

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

Laserbehandling af kæledyr

Hvis din hund eller kat laver store “hømser” flere gange om dagen er det tegn på, at der er en masse fyldstof i maden – det bør der kun være i slankefoder.

VetPro, Hill’s, Royal Canin og Specific diæter er ikke dyrere at fodre med end andre fodertyper, de er drøje i brug, for dyrene velsmagende og kan spare kæledyr og ejere for unødige sorger samt udgifter forbundet med sygdomme, som kunne være forebygget igennem korrekt fodring.

Produkter i Dyrlægens Butik

Dyrlægens Butik - kurv

 

Vi anbefaler ...

Seniortjek hund

Seniortjek hund

Et seniortjek vil afsløre, om din hund har begyndende eller skjulte sygdomme, som kræver behandling her og nu.
Seniortjek kanin og marsvin

Seniortjek kanin og marsvin

Et seniortjek vil afsløre, om din kanin eller dit marsvin har begyndende eller skjulte sygdomme, som kræver behandling her og nu.
Seniortjek kat

Seniortjek kat

Et seniortjek vil afsløre, om din kat har begyndende eller skjulte sygdomme, som kræver behandling her og nu. Undersøgelsen vil også afsløre, om dyret er disponeret for bestemte sygdomme, som kan forebygges med den rette pleje og diæt....
Sundhedseftersyn

Sundhedseftersyn

Det er utrolig vigtigt for alle kæledyr, at de gennemgår en grundig helbredsundersøgelse hvert år. For hunde og katte svarer et år i deres liv til 7 år af vores
Ormebehandling

Ormebehandling

Ormemidler er blevet receptpligtige for at beskytte vores miljø mod unødige medicinrester samt for at sikre os mod resistens
Sterilisering og kastrering af hunde

Sterilisering og kastrering af hunde

Hvis du ikke ønsker hvalpe er det en god ide at neutralisere din hunhund eller hanhund.
Loppe- og flåtbekæmpelse

Loppe- og flåtbekæmpelse

Når en hund eller kat kommer hjem med sin loppe kan det være starten til et loppecirkus
Identifikation af hunde og katte

Identifikation af hunde og katte

Det er i Danmark lovpligtigt, at ens hund enten er lyske- eller øre- tatoveret, eller at den er chipmærket, samt at den bærer halsbånd og navneskilt.
Fodring af kæledyr

Fodring af kæledyr

Du er hvad du spiser" og det er din hund også. En ordentlig kost kan forebygge sygdomme og holde dyrene sunde, glade og raske.

Åbningstider

Mandag 07:30 - 17:00
Tirsdag 07:30 - 17:00
Onsdag 07:30 - 17:00
Torsdag 07:30 - 17:00
Fredag 07:30 - 17:00
Lørdag 8:00 - 12:00
(fodersalg, emergency & convience)
Søndag LUKKET
Bestil tid: 45 41 19 00

Kurv

dankort

Akut skadestue
Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.