fbpx

Vores ideologi

Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små.

Vi lægger stor vægt på den præventive behandling og forsøger at forebygge sygdomme og mistrivsel bl.a. igennem korrekt fodring, sundhedseftersyn, vaccination med det formål at støtte og forlænge det særlige forhold som findes imellem kæledyr og ejer.

Dyrlægehuset og dyreklinikkens ideologi
Vi tilbyder alm. medicinsk og kirurgisk behandling og har specialviden indenfor akupunktur og guldimplantationer. Vi har  en eksamineret hundemassør og en eksamineret hundeadfærdsspecialist og dyrehealer tilknyttet klinikken.

Vi ønsker et personligt forhold til alle vores klienter og patienter, og at alle dyr som kommer her på klinikken, – så vidt det er muligt, kommer og går med høj haleføring!

Vi er glade for at så mange kommer til os efter anbefaling fra andre, men modtager gerne ros, ris, kommentarer og gode ideer så vi i samarbejde kan sikre, at klinikken fortsat udvikler sig.

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

Laserbehandling af kæledyr

Vi er

Dyrlæger for alle familiens kæledyr

DIT KÆLEDYR Dit kæledyr - Vores kald VORES KALD

Vores mission

Gennem ægte empati, indsigt og høj kompetence overfor patient og klient, at medvirke til at gøre deres indbyrdes forhold så godt og så langt som overhovedet muligt.

Vi tror på

Empati, professionalisme, etik, tålmodighed, troværdighed og loyalitet.

Vores patienter

Er værdsatte familiemedlemmer og for vores klienter er høj kvalitet vigtigere end discount

Dyrlægens Butik

Tilbud og gode råd til dit kæledyr

Få vores tilbud hver måned, med gode råd til pleje og pasning af dit kæledyr.

Så er du tilmeldt, tak, du får en mail som du skal bekræfte, så vi er sikre på du har skrevet rigtigt.