Vitakraft Regular – til voksne Marsvin – 15x400g

585,00 kr.

Marsvin spiser mange små måltider om dagen, hvilket er meget vigtigt. Marsvin har nemlig ingen muskler i mave-tarmkanalen og den optagne ernæring bliver derfor ikke aktivt transporteret, men bliver udelukkende skubbet videre af det efterfølgende foder

EAN: N/A Varenummer SKU00211 Kategori

Beskrivelse

Marsvin spiser mange små måltider om dagen, hvilket er meget vigtigt. Marsvin har nemlig ingen muskler i mave-tarmkanalen og den optagne ernæring bliver derfor ikke aktivt transporteret, men bliver udelukkende skubbet videre af det efterførlgende foder.

Foderpillerne fremmer naturlig slibning af tænderne så tænderne ikke vokser for hurtigt og samtidlig bliver de plejet optimalt.

Essentielle fedtsyrer sørger for den “indvendige” beskyttelse af hud og pels, vitaminer styrker vitaliteten og virker positivt på hele organismen.

Indeholder Vitamin C for stofskifte og cellebeskyttelse.

Prisen er for 3 x 5 kasser – med 5 stk. i hver kasse, så der er i alt 15 æsker.

 

Yderligere information

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft Regular – til voksne Marsvin – 15x400g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.