Vitakraft Food-mixer, Outdoor foder til marsvin – 15x400g

585,00 kr.

Marsvin der fortrinsvis lever udendørs, lever under andre betingelser end marsvin, der bor indendørs. De nyder den friske luft og det at kunne bevæge sig i det fri. Men de er også udsat for de forskelligevejrforhold.

EAN: N/A Varenummer SKU00214 Kategori

Beskrivelse

Marsvin der fortrinsvis lever udendørs, lever under andre betingelser end marsvin, der bor indendørs. De nyder den friske luft og det at kunne bevæge sig i det fri. Men de er også udsat for de forskelligevejrforhold. Deres energiforbrug er derfor højere og varierer alt efter årstid og løbegårdens størrelse.

Når dyrene opholder sig i det fri, bliver deres immunforsvar stærkt belastet. Temperaturforskelle, fugt og sydomskim kan angribe dyrenes sundhed.

Vario Outdoor understøtter immunforsvaret med immun-Activ – en speciel vegetabilsk virkstofkombination – der styrker kroppens eget forsvar.

Vario Outdoor kan enten blandet 50% med det alm. fuldfoder eller gives alene som fuldfoder.

Prisen er for 3 x 5 kasser – med 5 stk. i hver kasse, så der er i alt 15 æsker.

 

Yderligere information

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft Food-mixer, Outdoor foder til marsvin – 15x400g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.