Specifik FOD Dyrlægens hud og allergi diæt til voksne katte 3 x 2kg

927,00 kr.

SPECIFIC™ Skin & Joint Support

EAN: N/A Varenummer SKU00149 Kategorier , , ,

Beskrivelse

SPECIFIC™ Skin & Joint Support

  • Specielt formuleret til at hjælpe med at forbedre livskvaliteten hos katte med osteo arthritis.
  • Det enestående høje indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA fra fisk dæmper betændelsestilstande og øger bevægeligheden og smidigheden i leddene.

  • Det enestående høje indhold af omega-6 fedtsyren GLA fra hjulkroneplanten har en yderligere betændelsesdæmpende virkning og hjælper således med at mindske ledsmerter hos katte med osteo arthritis.

  • Højere indhold af EPA og GLA end nogen anden diæt på markedet.
  • Letfordøjelig, meget velsmagende og ernæringsmæssigt komplet.

Mange og især katte af store racer udvikler ledproblemer som f.eks. osteo arthritis, når de bliver ældre. Selvom der ikke findes nogen mirakelkure, kan der gøres meget for at forbedre livskvaliteten for disse katte. Ud over smertebehandling er et blødt og aflastende underlag, hvor katten sover, og lidt men regelmæssig motion samt korrekt ernæring meget vigtig.

Forskning viser, at et højt indhold af EPA og DHA er nødvendigt, hvis en diæt skal være effektiv til at lindre betændelsestilstande og smerte forårsaget af arthritis. SPECIFIC™ Skin & Joint Supporthar et meget højt indhold af EPA og DHA fra fiskeolie og GLA fra hjulkroneplanten.

Det er imidlertid ikke nok blot at tilsætte meget EPA, DHA og GLA til diæten. Diæten skal også produceres og pakkes således, at ingredienserne forbliver friske. Hvis foderet udsættes for varme eller pakkes i poser, som ikke er ilttætte, nedsættes fedtsyrernes gavnlige effekt.

SPECIFIC Skin & Joint Support er fremstillet med den nyeste teknologi, der sikrer fedtsyrernes friskhed. Den færdigproducerede diæt pakkes bl.a. med nitrogen for at sikre, at foderet forbliver friskt i posen.

Detaljer

SPECIFIC™ Skin & Joint Support har et højt indhold af EPA og DHA fra fiskemel og fiskeolie samt GLA fra hjulkroneplanten. EPA og DHA kan dæmpe betændelsestilstande i huden hos patienter med hudproblemer. Endvidere er EPA effektiv til at reducere betændelsestilstande i led samt dæmpe den deraf følgende nedbrydning af ledbrusken hos hunde med arthritis.

Det høje indhold af GLA (olie fra hjulkroneplanten) har også en positiv effekt på ledproblemer. GLA har vist sig at reducere de kliniske tegn hos patienter med arthritis.

Ingredienser:
Korn • Vegetabilsk proteinekstrakt • Æg og ægprodukter • Olie og fedtstoffer • Fisk og fiskeprodukter • Cellulosepulver • Mineraler • Hydrolyseret vegetabilsk protein • Plantago psyllium husk

Yderligere information

Vægt 6 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik FOD Dyrlægens hud og allergi diæt til voksne katte 3 x 2kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.