Dyrlægens Skaga fiskeolie 500 ml kat. Kun igennem dyrlæger

185,00 kr.

Verdens reneste fiskeolie med Omega 3.Hvis din kat har brug for hjælp til led, hud, pels, kredsløb, immunforsvar og stofskifte Skaga Omega 3 er fuldstændigt renset for tungetaller, giftstoffer og urenheder.
Kan kun købes igennem dyrlæger

 

Der medfølger en pumpe, og ikke et sprayhoved.

EAN: N/A Varenummer skagak fiskeolie 500 ml kat Kategorier , , , ,

Beskrivelse

Anvendelse

Skaga Omega 3 Fiskeolie er et naturligt fodermiddel, der anvendes som kosttilskud til din kat. SKAGA Fiskeolie har et højt indhold af Omega 3 (EPA + DHA) til dækning af kattenss behov for essentielle flerumættede fedtsyrer til vedligeholdelse af led, kredsløb, immunforsvar, stofskifte og appetit. Gør godt mod tør hud og giver en sund og blank pels. Tilsat antioxidant: E-vitamin. Få yderligere information og rådgivning hos din dyrlæge.

Skaga Omega 3 Fiskeolie bør anvendes dagligt. Tilsættes kattens foder – sprayes direkte i foderskålen. Doseres efter vægt: Anbefales daglig dosis ca. 0,5 ml/kg dyrevægt. Doseringsvejledning medfølger ved køb af Skaga Omega 3 fiskeolie.

Verdens reneste fiskeolie med Omega 3

Skaga Omega 3 fiskeolie er fremstillet af 100% fisk (vilde fisk), fanget i dansk farvand og hele vejen op til de nordligste fiskepladser i Atlanterhavet. Forædlet af FF Skagen, der er kvalitets-, miljø-, fødevarehygiejne-certificeret og en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie.

Skaga Omega 3 er fremstillet på verdens mest avancerede procesanlæg. Der findes kun to af disse anlæg i hele verden – det ene opstillet et sted i USA, det andet hos FF Skagen på Skagen Havn, hvor en hygiejnisk og kontrolleret produktion giver et rent, friskt produkt med et særdeles lavt indhold af frie fedtsyrer. Skaga Omega 3 er fuldstændigt renset for tungetaller, giftstoffer og urenheder. Det fås ganske enkelt ikke renere, hvis du vil give din kat det absolut bedste.

Du kan trygt servere Skaga Omega 3 som næringsrigt og sundt kosttilskud til din kat. Skaga Omega 3 er verdens reneste fiskeolie. Fås kun hos dyrlæger og dyreklinikker.

Nem og hygiejnisk dosering og fordeling af fiskeolien

Skaga Omega 3 fiskeolie fås i hygiejnisk alu-flaske med indbyggede brugerfordele: En nem og praktisk spray-trigger for dosering. Fiskeolien fås i to størrelser på henholdsvis 500 ml og 1000 ml.

Skaga Omega 3 er nemt og hygiejnisk at bruge – uden risiko for at få fingrene, flasken og bordpladen  fedtet ind i fiskeolie. Spray-triggeren giver 1 ml pr. spray, så det kan faktisk ikke være nemmere, når du skal give katten den daglige dosis. Se hvor mange spray, der skal til for netop din kat i doseringsfolderen (følger med flasken).

Den geniale spray-trigger gør det samtidig nemmere at fordele fiskeolien jævnt ud over det samlede kattemåltid. En stor fordel, hvis din kat er en lille smule kræsen og forsøger at undgå de gyldne dråber.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Producent

Skaga

Type

Fiskeolie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dyrlægens Skaga fiskeolie 500 ml kat. Kun igennem dyrlæger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.