Specifik CRD-2. Dyrlægens vægt kontrol foder til hunde 12kg

735,00 kr.

Vægt kontrol foder til voksne hunde. Det lave indhold af fedt og energi hjælper med at forebygge overvægt hos hunde, der har tendens til overvægt

EAN: N/A Varenummer SKU00081 Kategori

Beskrivelse

SPECIFIC CRD-2 12 kg

Vægt kontrol foder til voksne hunde. Det lave indhold af fedt og energi hjælper med at forebygge overvægt hos hunde, der har tendens til overvægt. Det moderat forhøjede proteinindhold sikrer ved- ligeholdelse af muskelmassen. Derudover beskytter den tilsatte L-carnitin musklerne og stimulerer fedtstofskiftet.

SPECIFIC WEIGHT CONTROL er en komplet diæt, der hjælper hunden med at bevare sin idealvægt efter en vellykket slankekur. Det er også egnet til hunde, der er mindre aktive og/eller er neutrali- serede. På trods af det reducerede indhold af energi garanterer sammensætningen af diæten, at din hund får alle de vitaminer og mineraler, der er nødvendige i en afbalanceret diæt.

Ingredienser: Korn – Fisk og fiskeprodukter – cellulosepulver – hydrolyseret svineprotein – æg og ægprodukter – vegetabilsk protein- ekstrakt – roefiber – mineraler – olie og fedt- stoffer – plantago psyllium husk – L-carnitin.

Yderligere information

Vægt 12 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik CRD-2. Dyrlægens vægt kontrol foder til hunde 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.