Specifik CID. Dyrlægens fordøjelsesdiæt til hunde 7 kg

569,00 kr.

SPECIFIC™ Digestive Support er en letfordøjelig diæt, der er ideel til patienter med lidelser i mave-tarmkanalen såsom malabsorption og nedsat fordøjelse, akut og kronisk diarré, exocrin pancreas insufficiens, overvækst af bakterier i tyndtarmen samt tilf

EAN: N/A Varenummer SKU00130 Kategorier ,

Beskrivelse

SPECIFIC™ Digestive Support

SPECIFIC™ Digestive Support er en letfordøjelig diæt, der er ideel til patienter med lidelser i mave-tarmkanalen såsom malabsorption og nedsat fordøjelse, akut og kronisk diarré, exocrin pancreas insufficiens, overvækst af bakterier i tyndtarmen samt tilfælde af colitis der skyldes irritation som følge af uabsorberede næringsstoffer.

Diæten har følgende sammensætning, der kompenserer for nedsat absorption og fordøjelse samt tab af næringsstoffer ved diarré og opkast:

 • Let fordøjelige ingredienser
 • Nedsat indhold af fiber
 • Øget indhold af mineraler, elektrolytter og fedtopløselige vitaminer

Derudover har diæten følgende unikke egenskaber:

 • Forstærket Immun Support
  Immunsystemet udøver en vigtig funktion i beskyttelsen mod patogene bakterier, vira og protozoer, som kan give diarré. SPECIFIC™ Digestive Support er tilsat beta-1,3/1,6-glucaner, ægge immunglobuliner og MOS (mannan oligo saccharider) for optimal support af tarmens immunsystem.
 • Effektiv Odør Kontrol
  Diæten indeholder Yucca ekstrakt, som mindsker ubehagelige lugte fra afføring og flatulens.
 • Tarm Beskyttende Komplex
  SPECIFIC™ Digestive Support indeholder psyllium husk, zeolit, FOS (fructo-oligosaccharider) og roetrævler for at give ekstra beskyttelse af mave-tarmkanalen og understøtte et sundt tarmmiljø.

Hunde med gastrointestinale problemer bør have deres daglige foderration delt op i 3-5 måltider.

Ingredienser:

Korn ● æg og æggeprodukter (kilde til immunoglobuliner) ● fisk og fiskeprodukter ● mineraler (inklusiv zeolit) ● olie og fedtstoffer ● sukker ● kød og kødprodukter ● vegetabilske biprodukter ● vitaminer og sporstoffer ● frø ● gær (kilde til b-1,3/1,6-glucaner og mannan oligo saccharider) ● methionin ● lysin. Indeholder ikke kunstige farve- eller smagsstoffer. Med EU godkendte antioxidanter.

Yderligere information

Vægt 7 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik CID. Dyrlægens fordøjelsesdiæt til hunde 7 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.