VetPro Kattemalt 50ml

81,00 kr.

Katte-Malt er et fodertilskud, der letter passagen af hårboller gennem tarmsystemet. Katte-Malt er har konsistens som en pasta, og tilsat smagskorrigens, for at lette indgivelsen og øge villigheden for indtagelsen hos katten

EAN: N/A Varenummer SKU00017 Kategorier ,

Beskrivelse

Katte-Malt er et fodertilskud, der letter passagen af hårboller gennem tarmsystemet. Katte-Malt er har konsistens som en pasta, og tilsat smagskorrigens, for at lette indgivelsen og øge villigheden for indtagelsen hos katten.

Det aktive princip i Katte-Malt består alene i væskebinding, smøring og coatning af fæces, mens tarmperistaltikken ikke påvirkes.

Anvendelsesområde

Fodertilskud til katte med tilbøjelighed til forstoppelse. Især velegnet til katte som slikker store mængder hår i sig i forbindelse med pelspleje.

Brugsanvisning

2-3 cm Katte-Malt klemmes direkte fra tuben ind i kattens mund 2-3 gange dagligt indtil kattens fordøjelse fungerer normalt

Kontakt altid dyrlægen hvis du er i tvivl om dosering.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Producent

VetPro

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VetPro Kattemalt 50ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.