fbpx

Green Aktivering og slowfeeder

199,00 kr.

Green hundeaktivering og slowfeeder til din bedste ven Kan gå i opvaskemaskinen. GREEN er en specialdesignet feeder formet som en græsmåtte, og den forlænger din hunde spisetid betydeligt ved at vende din hunds måltid til et udfordrende spil. Den ønskede

EAN: N/A Varenummer (SKU): green nothmate grøn Kategori:

Beskrivelse

Northmate Green slowfeeder “madskål”. Slowfeederen måler ca. 30 x 40 cm, oval. Kan gå i opvaskemaskinen. GREEN er en specialdesignet feeder formet som en græsmåtte, og den forlænger din hunde spisetid betydeligt ved at vende din hunds måltid til et udfordrende spil. Den ønskede mængde af fødevarer spredes ud over hele GREEN, og efter dette, er det op til din hund at skubbe maden ud mellem de mange græsstrå. GREEN tillader alle hunde – uanset vægt og race – at få fat i maden enten med tungen eller poterne. Men for at få noget at spise skal hunden “kæmpe” for hver en godbid Det er mentalt stimulerende for hunden at fange maden på denne måde, og resultatet er en gladere og sundere hund. GREEN er en one-size feeder, beregnet til alle hunde, uanset vægt og race. GREEN er lavet af hård plast (uden phthalater) og kan derfor bruges udenfor og rengøres i opvaskemaskine.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Green Aktivering og slowfeeder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.