CPD-M 12 kg Specific Hvalpefoder til mellemstore racer

646,00 kr.

Specific Puppy medium breed er udviklet specielt til hvalpe af mellemstore racer, og hvalpen kan spise Puppy medium breed fra den er ca. 5 uger gammelgammel, og til den har nået 80-100% af sin ideelle voksenvægt

EAN: N/A Varenummer SKU00059 Kategori

Beskrivelse

Puppy medium breed er udviklet specielt til hvalpe af mellemstore racer, og hvalpen kan spise Puppy medium breed fra den er ca. 5 uger gammel, og til den har nået 80-100% af sin ideelle voksenvægt. Herefter bør den gradvist skifte over til SPECIFIC Adult medium breed. Er også velegnet til drægtige og diegivende tæver af mellemstore racer.

Ingredienser: Korn – Vegetabilsk proteinekstrakt – olie og fedtstoffer – Fisk og Fiskeprodukter – hy- drolyseret svineprotein – mineraler – mælk og mælkeprodukter – sukker – æg og ægprodukter – plantago psyllium husk.

Yderligere information

Vægt 12 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CPD-M 12 kg Specific Hvalpefoder til mellemstore racer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.