Specifik CKD. Dyrlægens nyre/lever/hjerte diæt til voksne hunde 3 x 2 kg

717,00 kr.

Denne diæt bruges til patienter med kronisk nyresygdom, som har brug for reduceret proteinindhold; proteiner af høj biologisk værdi.
Diæten kan også bruges af patienter med leverproblemer, hjertesvigt og blæresten dannet af oxalat,urat,og cystein i samrå

EAN: N/A Varenummer SKU00114 Kategorier ,

Beskrivelse

 

SPECIFIC™ Kidney Support

 

  • Reduceret proteinindhold; høj biologisk værdi
  • Reduceret fosfor- og natriumindhold
  • Øgede mængder af omega-3 fedtsyrer
  • Reduceret kobberindhold
  • Giver en let alkalisk urin (7,0-7,4)

SPECIFIC™ Kidney Support forebygger dannelsen af calcium oxalat og cystin krystaller og -sten. Diæterne har et lavt indhold af protein og giver en svagt basisk pH i urinen.

SPECIFIC™ Kidney Support er også egnet til at opløse og forebygge uratsten og krystaller. I tilfælde, hvor hunden samtidig har problemer med f.eks. nyrer, lever og/eller hjerte, vil denne diæt være den foretrukne.

 

Detaljer

SPECIFIC™ Kidney Support er ligeledes egnet til patienter med oxalat-, cystin- eller uratsten. På grund af det reducerede proteinindhold er koncentrationen af oxalat, cystin og urat i urinen reduceret. Den let alkaliske pH i urinen modvirker udfældning af specielt urat- og cystinkrystaller. Selv om SPECIFIC™ Kidney Support forebygger uratsten på grund af det lave proteinindhold og den let alkaliske urin, bør brug af SPECIFIC™ Kidney Support foretrækkes til patienter med uratsten på grund af det lave purinindhold.

Patienter med nyreinsuffiens har ofte nedsat appetit. SPECIFIC™ Kidney Support har en utroligt god smag, hvilket sikrer foderoptagelsen hos disse patienter.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik CKD. Dyrlægens nyre/lever/hjerte diæt til voksne hunde 3 x 2 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.