Specifik CGD-S 4 kg fuldfoder til ældre små hunde

377,00 kr.

CGD-S 4 kg fuldfoder til ældre små hunde. Specific Senior Small Breed er en optimal diæt, hvis du vil din hund af en lille race det bedste i dens tredie alder. (ca 8 års alderen)

EAN: N/A Varenummer SKU00082 Kategori

Beskrivelse

CGD-S 4 kg fuldfoder til ældre små hunde. Specific Senior Small Breed er en optimal diæt, hvis du vil din hund af en lille race det bedste i dens tredie alder. (ca 8 års alderen) Foderets særlige sammensætning og det lave indhold af fedt hjælper den ældre hund til at bevarer sin idealvægt og forebygger overvægt. For at sikrer hunden et trygt og sundt liv som senior og for at forebygge hjerte- og nyreprobleme r er indholdet af protein moderat og indholdet af fosfor og natrium er reduceret. Korn – olie og fedtstoffer – fisk of fiskeprodukte r – vegetabilsk proteinekstrakt – mælk og mælkepro dukter – roefiber – hydrolyseret svineprotein – mineraler – æg og ægprodukter – gær

Yderligere information

Vægt 4 kg
Producent

Specific

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specifik CGD-S 4 kg fuldfoder til ældre små hunde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.