#1 Flåt- og loppestopper

475,00 kr.

Flåter og lopper kan både være generende og irriterende. Med Flåtstopperen kan du undgå flåter, og skræmme lopper af dine husdyr.

EAN: N/A Varenummer SKU00021 Kategorier ,

Beskrivelse

Skovflåten kan være smittebærer af Borrelia, der er en bakteri, og som kan give alvorlige livstruende infektioner der angriber nervesystemet. Af kendte danskere kan nævnes Mimi Jacobsen og Sanne Salomonsen, der begge har overlevet infektioner, men ikke uden mindre mén.

Når skovflåten er så farlig, er det ekstra vigtigt at du tjekker børn og dyr, ud over dig selv, når I har været i naturen.

Der er mange kemikalier du kan bruge på dine dyr, for at slippe for flåter og lopper, og hvis du ikke ønsker at bruge kemikalier på dine dyr, har det næsten været umuligt at undgå dette utøj.

Hvordan virker catandogs - scalar wawes principper

Læs om hvordan de scalare bølger virker (engelsk)

I 2009 blev forskningen omkring et nyt revolutionerende produkt godkendt, der kan skræmme flåter og lopper, så de ikke angriber vores husdyr, med fare for at blive transporteret ind i vores hjem.Vi kan nu ganske nemt afskrække flåter og lopper på en helt giftfri måde, ved at omgive dyrene med et lokalt felt, baseret på skalarbølger.

Flåt- og loppestopperen er et lille vidunder, der er udviklet i Spanien, og i dag allerede globalt solgt i flere hundrede tusinde eksemplarer fra Amerika til Japan.

Vet Quality Products I/S har nu fået ansvaret for al levering af dette lille vidunder til Skandinavien på eksklusiv basis, og vi er stolte over at kunne bringe dette nye produkt til dyreejerne, så vi alle risikofrit nu kan beskytte vore kæledyr på en naturligere og meget billigere måde.

De særlige “magnetiske” kræfter, som er indbygget i denne lille skive holder meget længe. Først er der en periode på 8-20 dages brug, hvor effekten bliver maksimal, derefter en lang konstant periode med høj effekt, og så efter to år er effekten nede på ca 70% og flåtstopperen bør udskiftes.

Læs mere om produktet på flaatstop.dk, med brugsanvisning, anmeldelser og meget mere.

Prisen for flåtstopperen med ring er DKK 475,00 pr stk ekskl. forsendelse

Flåtstopperen sendes som værdipakke, så leveringen er forsikret!

Køb 3 og få leveret fragtfrit.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

4 anmeldelser af #1 Flåt- og loppestopper

 1. Michael Klinksgaard

  Mod flåter
  Efter vores hunde fik flåtstoppere på, har de ikke fået flåter på sig hele sommeren. Derimod slæbte kattene stadig 2-3 flåter med hjem om ugen i sommers. Kattene render rundt i buske og krat, så dem tør jeg ikke ofre en flåtstopper på.

  Mod lopper
  Vores hunde har ikke lopper i øjeblikket. Men jeg tror lopperne kan finde på at hoppe på hunden, og så hoppe af igen, så det er vigtigt at holde nærmiljøet frit for lopper, og det er jo desværre med kemikalier. Hvis ikke vi sprøjter, kan vi mærke det på os selv, når vi får loppebid, eller finder en loppe på os selv. Så er det frem med sprøjten på gulvtæpper og i krogene, og senere støvsuge og vaske gulvet ekstra godt. På hundene finder vi af og til (en gang om måneden måske) en enkelt eller to loppe(r), og så sprøjter vi gulve en ekstra gang.

  Vores katte får en sprøjte i nakken hos dyrlægen, og hvis vi glemmer det, bliver vi hurtigt gjort opmærksom på det, for så har vi pludselig lopper over det hele. Så er det frem med sprøjten til gulvene, og så får både hunde og katte et skud kemikalier, så vi kan blive fri for lopperne hurtigst muligt.

  Det ville unægtelig være nemmere at give vores hunde et skud kemikalier en gang om måneden, for at slå lopper og æg ihjel, i stedet for de bare bliver ”skræmt væk”, men det er dyrt, og tanken om at i hvert fald hundene er næsten kemikaliefri er rar at have. Men det er ekstra arbejde 😉

 2. Flemming Juhl (verificeret ejer)

  Vores lille firma består af Kennel Gainwill med opdræt at Golden samt Labrador Retrievere – samt spec. Pension for Retrievere samt butik Hundegården med div. Hundefoder af god kvalitet, vi er igennem Retriever Pensionen i kontakt med mange Retriever ejere (og i butikken fra hundefolk) og får da mange spørgsmål om div.(Dyrlæge relaterede lidelser henviser vi altid til egen dyrlæge) men blandt andet. Om hvad vi syntes om de midler der er på markedet til behandling mod – lopper og flåt.
  Vi har altid været imod kemi – og har da også set nogle uheldige eksempler med div. Sår skader – hunde der i perioder går fra kosten – immunt forsvar der bliver ødelagt osv. Så da vi blev præsenteret for Flåtstopper afprøvede vi 2 stk. på vore avls hunde Golden – med et RIGTIG godt resultat, vi har også lært at i de grubber med fere hunde 2-3 er der også en effekt på de øvrige (nok ikke så effektive som på det individ der er bære af amuletten – men alligevel.
  For at være sikker på at det var rigtigt blev amuletten fjernet 1-2 dage og da var resultatet med det samme (flået 1-3 i hoved og på bringe) Monterede amulet igen og dagen efter var flåten ”visnet” og kunne fjernes. OK var det held eller fakta – prøve 2 golden tæve 4 år afmonteret amulet og selv i disse dage med frost var der 1 flåt i hoved ved knurre hår den havde siddet og suget sig stor – jeg monterede flåtstoppen for at se virkningen – dagen efter var den runken og sløv og meget nem at fjerne – Alt dette for at give jer en meget positiv tilbagemelding. SÅ JO den virker – man skal dog gøre kunde opmærksomme på at hår rige hunde eller hunde med meget hals hud skal bruge 2 ringe så amuletten ”dingler” frit.

  Med venlig hilsen
  Birthe & Flemming Juhl
  Breinholtgaard
  Bakkedraget 3, Godthaab
  4450 Jyderup – DK
  http://www.breinholtgaard.dk/

 3. Tove Rolandsen (verificeret ejer)

  Glimrende opfindelse. Positivt overrasket indtil videre. godt at slippe for giftstoffer.

 4. Vibeke og Poul Glenberg

  I mange år har vi anvendt ”Frontline” mod lopper og flåter til vores papillon.

  For et par år siden hørte vi om den nye opfindelse – en lille guldskive der udsender et bølgefelt rundt om hunden – vi tænkte – det vil vi prøve.

  Nu er der so gået 2 år hvor vores hund har haft ”guldskiven” på – og vi har kun godt at sige om opfindelsen. Én enkelt skovflåt på 2 år. Da vi benyttede ”Frontline” konstaterede vi adskillige flåter.

  Nu skal vi blot have fornyet ”guldskive”. Så nemt er det!!

  Vibeke og Poul Glenberg, Vejlesøparken

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i:

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.