Akupunktur til dyr

Skulder og nakke

Akupunktur mod smerter i skulder og nakke

Det er især skader på brusken inde i skulderledet, der forårsager smerter fra skulderledet.

Der kan naturligvis også være andre årsager til skuldersmerter, og disse skal naturligvis være identificeret inden man påtænker guldimplantation.

Akupunktur mod smerter i skulder og nakke
Læs også om spondylose (ryg og lænd).
Skader i skulderledet kan eksempelvis opstå som følge af problemer i bagpartens bevægeapparat; hofteledsdysplasi i hofterne og spondylose i ryg og lænd kan give smerter, så patienten lægger så meget af sin vægt på forbenene som muligt, hvilket belaster bl.a. skulderledet.

Når vi behandler patienter med smerter fra skulderen, er vores mål dels at stoppe smerterne, men også at modvirke subluksation af leddet og en fremadskridende forkalkning omkring leddet.

Dyrenes sundhedsplan

Dyrlægebrevkassen med svar på dit kæledyrs problemer

Laserbehandling af kæledyr

Det opnår vi ved at placerer rent 24 karat guld i forskellige punkter omkring ledet, hvor der er specifikke nervereceptorer. Denne behandling foregår en gang i dyrets liv, og er livsvarig.

Behandlingen foretages under fuld bedøvelse, og de fleste af vores patienter har ikke behov for yderligere smertebehandling.

Ofte kan effekten af behandlingen ses i løbet af et par dage, og jo yngre patienterne er når vi behandler dem, jo bedre et resultat opnår vi.

Hos ældre patienter kan der gå fra 2 til 6 måneder før den fulde effekt af behandlingen er til stede, og vi følger alle vores patienter tæt igennem det første år.

Download brochure om akupunktur og guldimplantation

Skulder og nakke

Dyrlægens Butik

Mere om akupunktur

Albuedysplasi - symptomer og behandling

Albuedysplasi - symptomer og behandling

Gigt og smerter i albuen opstår som oftest efter albuedysplasi eller skader på albuens brusk inde i leddet.
Hofteledsdysplasi

Hofteledsdysplasi

Hofteledsdysplasi er arveligt hos mange hunderacer, men kan også opstå af mange andre årsager.
Nakke/wobbler

Nakke/wobbler

Syndromet ”wobbler” dækker over en lang række forskellige sygdomme med forskellige årsager i patientens nakke- eller ryghvirvler.
Ryg og lænd (spondylose)

Ryg og lænd (spondylose)

Sygdommen spondylose er en gigtlidelse i ryggens hvirvler, hvor der på den underste del af hvirvlerne sker en fremadskridende knoglenydannelse.
Skulder og nakke

Skulder og nakke

Det er især skader på brusken inde i skulderledet, der forårsager smerter fra skulderledet, der kan afhjælpes med guldimplantation.

Akut skadestue
Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.