Er du min nye familie?

Søger du et firbenet medlem til familien, kan vi anbefale Dyreværnet eller Dyrenes Beskyttelse.

Hund Aja

Er du interesseret? Ring til Amanda på 40 14 70 50

Sofus mangler et hjem

Min tobenede mor er her desværre ikke længere, og derfor leder jeg efter en ny familie, som vil være med på resten af mit eventyr.

Jeg ville elske en familie med evt. større børn (8+), og jeg ville blive rigtig glad for en stor have.

Jeg er 1,5 år gammel, og jeg er en hund på 6,5 kg og 35 cm over ryggen.

Jeg er født den 24. August 2022. Min mor er en chihuahua og papillonblanding, og Min far en puddel og havaneserblanding . Har sundhedsbog, pet pas og er vaccineret.

Min mor var hundetræner og jeg elskede at træne, vi kom ofte i Vedbæk Hundeklub. Jeg er utrolig lærenem, og har jeg lært en masse tricks. Jeg er god til bl.a. indkald og har gået til agility. Jeg er en meget populær charmør hos både de tobenede og firbenede.

Jeg er kærlig, tillidsfuld, og knytter mig hurtig til mennesker. Jeg bliver ofte så glad, at jeg har det med at hoppe op, også af fremmede, det vil jeg gerne blive bedre til ikke at gøre. Jeg vil også rigtig gerne træne at køre bil.

Jeg er god til at være sammen med andre hunde. Jeg er altid glad, og har en masse energi, som jeg rigtig gerne vil bruge sammen med min familie på hyggelige gåture, træning og andre spændende og stimulerende aktiviteter. Jeg ødelægger ikke noget, andet end et legetøjsdyr ind i mellem.

Efter en dejlig dag, så elsker jeg at putte i sofaen med mine familiemedlemmer. Jeg vil rigtig gerne sidde på skødet, og sover mere end gerne i benenden.
Jeg kan godt være alene hjemme, men gør lidt, bedre hvis jeg har selskab af en anden hund. Er du min nye familie?

Er du interesseret?

Ring til Hans Henrik på 51 21 28 24

Er du interesseret? Ring til Hans-Henrik på 5121 2824

Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.