Emergency og Convenience tider

Emergency og Convenience tider

Mange af vores dejlige patienter har brug for vores hjælp efter kl. 17, hvor hospitalet har normal lukketid. Det vil vi gerne imødekomme.

Fra 1.12.23 vil vi have åbent for akutte patienter i tidsrummet kl. 17.00-19.00 og kan man også booke bekvemmelighedsaftaler.

Akutte tider bookes ved at man ringer til klinikken udenfor åbningstiden og derigennem får kontakt til vagthavende dyrlæge og bekvemmeligheds aftaler kan bookes med ved at ringe til klinikken i vores åbningstid. Der vil være et tillæg på honorar for besøg i dette tidsrum. Disse er i reglen dækket af sygeforsikringen, såfremt det drejer sig om sygdom.

Hospitalet vil ikke være åbent for almindelige henvendelser i dette tidsrum.

Indholdsfortegnelse

Bliv vaccineret mo leptospirose (rottesyge)

Leptospirose (rottesyge)

En ny vigtig opdatering fra American College of Veterinary Internal Medicine (ACVIM) understreger, at alle hunde er i fare for at blive smittet med leptospirose,

Læs mere »
Rabatter og nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du at modtage emails med gode råd omkring kæledyr, anbefaling af produkter, tilbud på konsultationer og ydelser fra CuraPet Dyrehospital, Dyrlægebrevkassen, Dyrlægens Butik og Dyrenes Sundhedsplan.